Anlık Bildirim

Nothing alt markası CMF ilk ürünlerini sunar

CMF by Nothing adıyla faaliyete başlayan yeni marka Hindistan’da 3 farklı ürün duyurdu. Kulaklık, adaptör ve akıllı saat firmanın kalite misyonunu yansıtıyor.   
CMF by Nothing Tam Boyutta Gör
Tüketici elektroniği pazarında kendisini kanıtlayan Nothing markası daha uygun fiyatlı ürünler geliştirmek için CMF adında bir iştirak kurmuştu. Color-Material-Finish yani renk, malzeme ve detay kelimelerinin baş harflerini kullanan CMF ilk ürünlerini duyurdu.

CMF Buds Pro, CMF Watch Pro ve CMF Power

Markanın Hindistan’da duyurduğu ürünleri CMF Buds Pro, CMF Watch Pro ve CMF Power adını taşıyor. CMF Buds Pro 500Hz aralığında 45dB gürültü engelleme yapabiliyor. LCP+PU kompozit diyafram barındıran kulaklık ANC kapalı 11 saate kadar kullanılabiliyor. Fiyatı 49$.

CMF Watch Pro akıllı saat 1.96 inçlik AMOLED ekran, 600 nit parlaklık, 58Hz tazeleme hızı, entegre GPS, 13 güne kadar kullanım, kandaki oksijen ve uyku takibi, Bluetooth görüşme, yapay zekâ destekli ses iyileştirme gibi özelliklere sahip. Fiyatı ise 59$

CMF Power 65W GaN adaptörü toplamda 65W çıkış verebiliyor. 2 adet USB Tip-C ve 1 adet USB Tip-A çıkışı olan adaptör bağladığınız cihaz sayısına ve çıkışların teknolojisine göre bu enerjiyi bölüyor. Bu cihazın fiyatı da 39$. CMF by Nothing markası Hindistan dışında başka hangi ülkelere gidecek şimdilik bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim