Anlık Bildirim

Yerli girişim Kickstarter üzerinde rekor kırdı

Co Print girişimi, 3D yazıcılar için geliştirdikleri özel modül ile çoklu renk ve materyal desteği sunarak Kickstarter platformu üzerinde çok önemli bir başarıya imza attı. 

Co Print

Pek çok önemli girişim ve projenin hayat bulduğu Kickstarter kitle fonlama platformu bu sıralarda yerli bir girişimin projesini konuşuyor. Co Print kısa sürede rekor bağış elde etmeyi başardı. 

Co Print nedir?

Co Print henüz 22 yaşında 2 Türk girişimci Fatih Kazım Duymaz ve Hüseyin Özen tarafından kurulan bir Türk girişimi. Yaklaşık 3 senedir 3D yazıcı teknolojilerine odaklanan girişim yeni projesi ile Kickstarter kitle fonlama platformunda boy gösteriyor. 

Aynı adı taşıyan Co Print projesi, Bowden tipi tüplü mekanizma kullanan tüm 3D yazıcılar ile uyumlu bir yardımcı modül. 1.8 inçlik bir ekranı olan bu modül yazıcınızdaki filament beslemesinin ve filament eritme kafasının yerini alıyor. 

Co Print projesinin avantajı tek renkli veya belirli renkleri barındıran 3D yazıcılara 7 farklı renk desteği sunmak. Yine farklı filament malzemelerine destek sayesinde daha geniş bir ürün kataloğu sunuyor. Co Print projesi benzer modüllere oranla yer yer daha ucuz yer yer de daha geniş destek sunuyor. 

Kickstarter üzerinde kısa sürede neredeyse 15 kat fazla bağış toplayan proje 1 ay daha sergide kalacak. Bu bakımdan bu rakamlar daha da artacaktır. Ayrıca kategorisinde de 8000 proje arasından birinciliğe yerleşti. Co Print odülü 329 Pound bağış karşılığında Mart ayında dağıtıma başlayacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13962 kez okundu.
10 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kickstarter, Co Print ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim