Anlık Bildirim

Coinbase bir banka ile iş birliği yaptı!

Kripto para borsalarıyla bankalar arasındaki iş birlikleri artmaya devam ediyor. Bu kez Coinbase, Singapur'da bir banka ile el sıkıştı.                             
Coinbase bir banka ile iş birliği yaptı! Tam Boyutta Gör
ABD merkezli kripto para borsası Coinbase, kripto para taşıma seçeneği sunmak için Singapur’da hizmet veren banka Standard Chartered ile bankacılık ortağı oldu.  Şirketten yapılan açıklamada Singapur doları cinsinden transferlerin geleneksel bir banka olan Standard Chartered ile sağlanacağı bildirildi.

İşlemlerden herhangi bir ücret alınmayacağı da kaydedildi. Önceden kullanıcılar, sadece Visa ve Mastercard bank veya kredi kartları ile kripto alımı ve aktarımı yapabiliyordu.

ABD’de kripto dostu bankalarda kriz yaşanırken, şirketler yeni ortalıklara yönelmeyi hedefliyor. Silvergate, SVB ve Signature’in iflasının ardından kripto şirketlerinde bankacılık işlemleri zorlaşabileceği ifade ediliyordu. Bu dönemde Coinbase, dikkate değer bir iş birliği açıkladı. Bununla beraber şirket, Singapur’da Standard Chartered ile çalışacağını duyurdu.

Coinbase Singapur Direktörü Hassan Ahmed, anlaşmanın şirketin uluslararası genişleme stratejisinin bir parçası olduğunu söyledi. Banka, Coinbase’in rakibi Crypto.com ve Gemini’ye benzer bir hizmet sunuyor. 

Digital Currency Group‘un da Santander, HSBC ve Deutsche Bank gibi kripto şirketleriyle bağlantı kurma arayışında olduğu ifade edilmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim