Anlık Bildirim

Coinbase CEO’su, Washington’u topa tuttu!

ABD’de kripto sektörü ve düzenleyicilerin çatışması devam ediyor. Özellikle SEC, tüm kripto ekosistemini etkisi altına almak istiyor.                                
Coinbase CEO’su, Washington’u topa tuttu! Tam Boyutta Gör
Popüler kripto borsası Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong, ABD’ye yönelik söylemlerini devam ettiriyor. Armstrong, Washington’daki yöneticilerin kripto sektörünün gücünü bilmediğini iddia etti.

ABD’de devam eden kripto tartışmaları, düzenleyici çatışmaları ve dava süreçleri sektörü etkisi altına almış durumda. Yahoo Finance’e görüşlerini aktaran Armstrong, ABD’nin kriptodan uzak kalmasını eleştirdi.

Coinbase CEO’su, kriptonun gücüne değindi

ABD’de kripto sektörü ve düzenleyicilerin çatışması devam ediyor. Özellikle SEC, tüm kripto ekosistemini etkisi altına almak istiyor. SEC’in radarındaki Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yahoo Finance’e demeç veren Armstrong, ABD’nin başkenti olan Washington’daki temsilciler ile kripto topluluğunun uyumsuz olduğunu söyledi. Armstrong, ABD’nin kriptoyu anlamaya çalışmadığını ve uzak kaldığını iddia etti.

Kriptonun gücüne değinen Armstrong, ABD’nin henüz böyle bir gücün farkında olmadığını ifade etti. Coinbase CEO’su, yaklaşan 2024 ABD seçimlerinde, kripto faktörünün önemli bir oy gücü olacağını savundu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim