Anlık Bildirim

Coinbase CEO'sundan şirketin listeleme politikası hakkında açıklama

Coinbase CEO'su, borsaya eklenecek yeni coinler hakkında açıklama yaptı. Şirketin yeni coin listelerken nasıl bir politika izlediğine açıklık getirdi.

Coinbase CEO'sundan yeni coinler hakkında açıklama Tam Boyutta Gör

Coinbase’in CEO'su Brian Armstrong, son zamanlarda oldukça artan “Listeleme” tartışmalarına açıklık getirmek adına bazı bilgiler paylaştı.

Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong borsanın amacınınyasal olduğu sürece “her kripto varlığı listelemek" olduğunu söyledi. Listeleme konusunda herhangi bir özel muamele veya ayrımcılık yapılmadığını belirten Armstrong, paylaşımına şu şekilde devam etti:

”Listeleme standartlarımızın dışında (güvenlik/yasallık için), varlığın değeri hakkında bir fikir sunmuyoruz. Varlıklar konusunda agnostiğiz çünkü serbest piyasalarda ve tüketicilerin kriptoekonomide seçim hakkı olması gerektiğine inanıyoruz. Yalnız bu şekilde maksimum yeniliği gerçekleştirebiliriz.”

CEO ek olarak, ilerleyen dönemlerde borsanın kullanıcılarına her bir varlığı incelemesi veya derecelendirmesi için yollar sunacağını ifade etti. Armstrong teoride, bunun diğer tüketicilere daha bilinçli kararlar vermeleri için yardımcı olacağını belirtti.

Son zamanlarda Coinbase’in yeni varlıklar eklemekte oldukça hızlı olduğu aşikâr. Şayet 2017'de Coinbase’te sadece dört kripto para birimi listeleniyordu. O dönemde, Coinbase’de bir varlığın listeleneceği haberi büyük bir fırsattı ve genellikle varlığın fiyatını önemli ölçüde yükseltiyordu. Bu kripto para topluluğunda “Coinbase Etkisi” olarak bilinen bir kavramdı.

Günümüzde ise, Tether (USDT) gibi stabil kripto paralardan CoinMarketCap'te 166. sırada yer alan NKN gibi daha belirsiz paralara kadar 63 farklı kripto para birimini listeliyor.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim