Anlık Bildirim

Coinbase’e Apple Pay özelliği eklendi

Ünlü kripto para borsası Coinbase'in mobil uygulamasına Apple Pay özelliği eklendi. ABD'deki kullanıcılar kolay bir şekilde kripto para satın alabilecek. Ülkemizde Apple Pay özelliği bulunmuyor.

Coinbase’e Apple Pay ile kripto para alma özelliği eklendi Tam Boyutta Gör

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase, artık kullanıcılarının Apple Pay ile kripto satın almalarına izin verdiğini açıkladı.  Şirket ayrıca yakın zamanda Google Pay ile kripto satın almayı da etkinleştireceğini belirtti.

Konuyla alakalı olarak Coinbase’in Ödeme ve Finans Kıdemli Yöneticisi Prakash Hariramani şunları kaydetti:

“Parayı Coinbase içine ve dışına taşımanın hızlı, tanıdık ve güvenli yolunu bulmak, daha fazla insanı kripto ekonomisine sokmanın önemli bir anahtarıdır. Bugün, Apple Pay ve Google Pay'e bağlı banka kartlarıyla kripto satın almalarını ve 7/24 işlem başına 100.000 ABD Dolarına kadar anında para çekmeyi mümkün kılmanın yeni ve sorunsuz yollarını kullanıcılarımıza sunuyoruz."

Şirket ayrıca, ABD'de anlaşmalı banka hesaplarına sahip müşterilerin, işlem başına 100.000 ABD dolarına kadar Gerçek Zamanlı Ödeme (RTP) yoluyla anında nakit ödeme sunan ilk kripto borsası olduğunu da açıkladı.

Nasdaq'ta listelenen Coinbase, 56 milyon doğrulanmış kullanıcısı ve 223 milyar dolarlık varlığıyla ABD'deki en büyük kripto borsaları arasında. ABD'de Apple Pay ise, 2021'de 43,9 milyon kullanıcıyla en iyi mobil ödeme hizmetlerinden birisi olarak kabul edilmekte.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim