Anlık Bildirim

Coinbase, Hindistan’da hizmet vermeye başladı

ABD'li kripto para borsası Coinbase, kripto paralara vergi yasası getiren Hindistan'da hizmet vermeye başladı. Müşteriler kripto para alım satımı yapabiliyor.     

Coinbase, Hindistan’da kripto hizmetleri sunmaya başladı Tam Boyutta Gör

Kripto para borsası Coinbase, Hindistan ile ilgili yeni planlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, Hindistan’ın teknoloji merkezi Bengaluru’daki bir etkinlikte, kripto para alım satım hizmetlerini Hindistan’daki kullanıcılara sunmaya başladığını duyurdu.

Coinbase’den Hindistan’daki Kullanıcılara Kripto Hizmeti

Coinbase’in kurucu ortağı ve CEO’su Brian Armstrong, ilk olarak şirketin Hindistan’daki yatırımının uzun vadeli olduğunu vurguladı. Armstrong ayrıca, 1 Nisan’da yürürlüğe giren vergi yasası nedeniyle ülkede kripto varlıklara yönelik heyecanın azaldığını da kabul etti. 

Coinbase’in kurucu ortağı ve CEO’su Brian Armstrong, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Bu teknolojiyi getirmenin doğru bir karar olmayacağını biliyoruz. Nasıl gelişeceğini tam olarak bilmiyoruz. Ancak banka ortakları, düzenleyiciler, en önemlisi Hint halkı ile çalışmaya kararlıyız. Kripto para birimine gerçek bir ilgi kıvılcımı gösterdim. Bu hizmet ve ürünlerin bazılarına erişmek için gerçek bir istek var.”
Son olarak hatırlatmak gerekirse Coinbase bu haftanın başlarında yıl sonuna kadar teknoloji merkezinde Hindistan’da 1.000 kişiyi işe almayı planladığını duyurmuştu. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim