Anlık Bildirim

HSBC, Asyalı müşterileri için metaverse fonu başlattı

Ünlü banka HSBC, metaverse'ye yatırım yapmak isteyen ancak kripto para satın almak istemeyen yatırımcılar için metaverse fonu başlatto.                             

HSBC metaverse fonu başlattı Tam Boyutta Gör

Dünyanın en büyük bankalarından biri olan HSBC, Asya'daki özel bankacılık müşterileri için sanal dünyaya yatırım yapan ve isteğe bağlı yönetilen bir metaverse fonu başlatıyor.

HSBC’den Özel Müşterilerine Metaverse Fonu 

İngiltere merkezli çok uluslu yatırım bankası HSBC, Hong Kong ve Singapur'daki özel bankacılık müşterilerine metaverse fırsatları sunmak için fon başlattığını duyurdu. 

HSBC yaptığı açıklamada, stratejinin önümüzdeki on yılda metaverse ekosisteminin gelişmesinden küresel olarak ortaya çıkan büyüme fırsatlarını yakalamayı amaçladığını belirterek, “metaverse’ün internetin bir sonraki yinelemesi olması bekleniyor” dedi.

Banka, portföyün beş temel alana odaklanarak aktif olarak yönetileceğini söyledi: Altyapı, bilgi işlem, sanallaştırma, deneyim ve keşif ve insan arayüzü. HSBC Asset Management portföy yöneticisi Nicholas Dowell Londra konu ile ilgili olarak şu açıklamaları yaptı;

“Metaverse birçok kişi tarafından internetin evriminde bir sonraki aşama olarak görülüyor ve günlük yaşamlarımız üzerinde etkili olması bekleniyor.”

Ayrıca hatırlatmak gerekirse HSBC, kısa süre önce popüler metaverse projelerinden The Sandbox ile metaverse‘e adım atmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim