Anlık Bildirim

Coinbase, Web3 fırsatları için işe alımları artıracak

Geçen sene NASDAQ'a adım atarak adındna söz ettiren kripto para borsası Coinbase, 2022 yılında 2 bin kişiyi ekibine katacağını duyurdu. Web3'e vurgu yapıldı.    

Coinbase, Web3 fırsatları için 2 bin kişiyi işe alacak Tam Boyutta Gör

Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, sektördeki fırsatlardan yararlanmak için harekete geçiyor. Coinbase, mevcut ekibini genişletmek için 2022 yılında 2.000 yeni çalışanı işe almayı hedeflediğini duyurdu.

Kripto para borsası Coinbase, paylaştığı bir blog gönderisinde Web3 ve sektördeki diğer alanların geliştirilmesindeki fırsatlardan yararlanmak için bu yıl içerisinde 2.000 yeni çalışanı ekibine katmayı planlıyor. Şirket özellikle işe alımlar ile ürün, mühendislik ve tasarım ekiplerini genişletmeyi amaçlıyor.

Coinbase İnsan Kaynakları Sorumlusu LJ Brock konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Sektörümüzün emekleme döneminde olduğuna ve bireylerin katılımı için rampalar oluşturmanın yeni nesil kripto kullanım durumunu yönlendirmek için kritik öneme sahip olduğuna inanıyoruz”

Ayrıca Coinbase öncellikli olarak; iletişime açık, verimli çalışan ve sürekli öğrenmeye devam eden adaylar arıyor. Son olarak belirtmek gerekirse Coinbase; NFT‘ler ve Coinbase Cüzdanı gibi hizmetlerini artırmak için ürünler ekleyecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim