Anlık Bildirim

Corsair 24GB ve 48GB DDR5 belleklerini piyasaya sürüyor

DDR5 belleklerde yüksek kapasite arayanlar için Micron’un ardından Corsair de 24GB ve 48GB kitlerinden oluşan yüksek kapasiteli RAM belleklerini piyasaya sürüyor. 
Corsair Tam Boyutta Gör
RAM sektöründe DDR5 bellekler yeni yeni yaygınlaşmaya başlarken bazı firmaların dikkat çekici ürünleri şimdiden raflarda yerini aldı. Micron’un ilginç 24GB ve 48GB kitlerinin ardından Corsair de RGB desteklisini geliştirdi.

Corsair Vengeance 24GB ve 48GB bellekler

Corsair Vengeance ailesine dahil edilecek olan yeni DDR5 RAM bellekler 5600Mbps veri aktarım hızlarına ulaşabiliyor. 24GB kit 48GB kapasite sunarken, 48GB kit de 96GB kapasiteye ulaşıyor. Böylece yeni BIOS güncellemesi ile en son Intel anakartlarda 192GB kapasite elde edilebiliyor.

Bellekler zar üzerinde hata düzeltme kodu ve DIMM üzerinde güç yönetim yongası ile geliyor. Intel XMP 3.0 ve AMD EXPO uyumluluğu ile kolay bir şekilde hız aşırtılabiliyor. Tamamen kapalı ısı dağıtıcısı ile de verimlilik sağlıyor. Dileyenler RGB uyumlu olanı biraz daha fazla ödeyerek satın alabiliyor. Corsair Vengeance yeni belleklerin fiyatı şu şekilde:

  • Corsair Vengeance DDR5 24 GB x 2 – 378$
  • Corsair Vengeance RGB DDR5 24 GB x 2 – 436$
  • Corsair Vengeance DDR5 48 GB x 2 – 553$
  • Corsair Vengeance RGB DDR5 48 GB x 2 – 582$
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim