Anlık Bildirim

Corsair'dan ilk oyuncu monitörü geliyor: IPS panel ve 165Hz desteği sunacak

Oyuncu aksesuarlarıyla büyük bir ilgi toplayan Corsair, monitör sektörüne de giriyor. Yeni Xenon oyuncu monitörünü tanıtan şirket, sunduğu özellikler ile rakiplerinden ayrılacak.

Corsair, Xenon oyuncu monitörünü piyasaya sürdü Tam Boyutta Gör

Bilgisayar aksesuarları ile kullanıcılardan büyük bir ilgi toplayan Corsair, monitör sektörüne de giriyor. Şirket, performansı ve birçok farklı bağlantı noktası ile fark yaratacak Xeneon 32QHD165 modelini piyasaya çıkardı. Yeni model, 32 inç boyutlarında 165Hz yenileme hızına sahip ve 1440P çözünürlük sunuyor. Ayrıca 1 ms tepki süresi, AMD FreeSync ve Nvidia G-Sync desteğine sahip.

Corsair tarafından IPS LED ekran kullanılan yeni monitör, quantum nokta teknolojisi sunacak. Bununla beraber yüzde 100 sRGB, yüzde 100 Adobe RGB ve yüzde 98 DCI-P3 renk aralığına destek sunacak. Corsair, Xeneon 32QHD165’in 400 nit parlaklığa ulaşabileceğini ve RGB aydınlatma sistemi iCue ile entegre çalışacağını söylüyor.

Farklı bağlantı seçenekleri ile geliyor

Çift HDMI 2.0 bağlantı noktası, bir adet DisplayPort 1.4 girişi, çift USB-C çıkışı, iki adet USB 3.1 bağlantı noktası ve 3,5 mm kulaklık çıkışı sunacak yeni monitörün fiyatı, 800 dolar olarak belirlenmiş. Kuzey Amerika, Avustralya, Yeni Zelanda, İngiltere, Fransa ve diğer Avrupa ülkelerinde satışa sunulan Corsair Xeneon 32QHD165’in ülkemizde ne zaman satılacağı şuan için bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim