Anlık Bildirim

COVID-19 aşı takibini Facebook’tan yapabileceksiniz

Yakın zamanda Facebook COVID-19 Bilgi Merkezi içerisinde yer alacak yeni özellik sayesinde koronavirüs aşılama noktaları ve randevuları hakkında destek alınabilecek.

COVID-19 aşı takibini Facebook’tan yapabileceksiniz

Teknoloji devlerinin koronvirüs aşılamasını hızlandırmak için yaptığı hamleler devam ediyor. Google’ın belirli ofisleri aşı merkezi haline getirmesinin ardından Facebook da aşı takibi için bir bölüm hazırlıyor.

Aşı takibi Facebook’tan

İlk etapta ABD’de başlayan yeni bölüm COVID-19 Bilgi Merkezi içerisinde yer alacak. VaccineFinder.org ile iş birliği kapsamında işleyecek bölümde ne zaman, hangi merkezde ve nasıl aşı randevusu alınabileceğine dair bilgilendirmeler yapılacak.

Mark Zuckerberg yeni özellik ile insanların aşıya daha kolay ve hızlı bir biçimde ulaşmasını hedeflediklerini duyurdu. COVID-19 Bilgi Merkezi ayrıca Instagram içerisinde de yer alacak ve aşı programı haricinde koronavirüs ile ilgili bilgilendirmeler yapacak. Yine WhatsApp içerisinde yer alan sohbet botları da aşılama konusunda yardımcı olacak.

ABD haricinde Facebook diğer ülkelere de aşı takibi özelliğini getirmeyi planlıyor. Aşılama yaygınlaştıkça ve resmi takip platformları ile iş birliği yapıldıkça global çapta aşı takibi de genişleyecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim