Anlık Bildirim

Opera, Crypto Browser Project'in Beta versiyonu yayınladı

Opera tarafından geliştirilen Web odaklı kripto destekli tarayıcısı Crypto Browser Project'in Beta versiyonu yayınlandı.                                         

Crypto Browser Project'in Betası çıktı Tam Boyutta Gör

Web tarayıcısı denildiğine akla gelen birkaç isim var. Opera da onlardan biri. Yeni nesil teknolojileri yakından takip eden Opera, Web3 odaklı Crypto Browser Project isimli yeni kripto tarayıcısının beta sürümünü duyurdu. Windows, Mac ve Android kullanıcıları, beta sürümü indirip test edebilir durumda.

Opera, Crypto Browser Project’in beta sürümünü piyasaya sürdüğünü duyurdu. Yeni kripto tarayıcı Windows, Mac ve Android kullanıcıları için Web3 hizmetlerine doğrudan erişim sağlayacak. Ayrıca tarayıcı, metaverse platformlarına, DApp’lere ve oyunlara göz atma deneyimi de sunacak.

Söz konusu tarayıcının ana özelliği, kullanıcıların her yeni sekme için cüzdanlarında oturum açmak zorunda kalmadan uygulamalar arasında geçiş yapabilmesi.

Crypto Browser Project'in Betası çıktı Tam Boyutta Gör

Opera Web3 Başkan Yardımcısı Jorgen Arnesen, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Web3’te tarayıcıların, Web2’de olduğundan çok daha önemli olacağına inanıyoruz. 25 yıldır blok civarındayız ve 2018’den beri Web3 civarındayız. İyi bir kullanıcı deneyimi için çok zincirli bir token stratejisi gerekli olacak”

Son olarak kripto merkezli Crypto Browser Project tarayıcısının, Twitter ve Telegram entegrasyonunun yanında “Kripto Köşesi” adlı yerleşik bir haber merkezine de sahip olduğunu belirtelim.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.opera.cryptobrowser

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim