Anlık Bildirim

CS:GO oyuncu rekorunu tazeledi: 1.8 Milyon anlık oyuncuya ulaştı

Counter-Strike: Global Offensive, Counter-Strike 2'nin duyurusunun ardından yeni bir rekora daha imza attı. Popüler yapım, 1,8 milyondan fazla oyuncu ile tekrar zirveye ulaştı. İşte detaylar
CS:GO oyuncu rekorunu tazeledi: 1.8 Milyon anlık oyuncuya ulaştı! Tam Boyutta Gör
Counter-Strike: Global Offensive, yayınlanmasının üzerinden on yıldan fazla bir süre geçmiş olsa da Steam'de oyuncu rekorlarını alt üst etmeye devam ediyor. Öyle ki geçtiğimiz Mart ayında tüm zamanların eşzamanlı oyuncu rekorunu geride bırakan popüler yapım, bu rekoru bir kez daha tekrarladı. 

CS:GO 1,8 milyon oyuncu ile rekorunu tazeledi

SteamDB'nin verilerine göre Counter-Strike: Global Offensive, 6 Mayıs 2023 tarihinde 1.818.773 kullanıcı ile önceki 1,5 milyon kişilik rekoru geride bıraktı. Peki CS:GO'da yaşanan oyuncu artışı neden kaynaklanıyor? Bunun nedeni yakın zamanlarda yapılan Counter-Strike 2 duyurusu ve yaklaşan BLAST Paris Major etkinliği olabilir. 

CS:GO oyuncu rekorunu tazeledi: 1.8 Milyon anlık oyuncuya ulaştı! Tam Boyutta Gör
Bilmeyenler için Valve'ın Source 2 motoru üzerine inşa edilecek CS2, iyileştirilmiş aydınlatma, efektler ve dokulara ek olarak daha iyi sunucu performansı ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Ayrıca merakla beklenen yapımın CS:GO oyununa ücretsiz bir güncelleme olarak sunulacağını hatırlatalım. Yani CS:GO sahipleri bu oyuna para vermeden erişebilecek diyebiliriz.

CS2'nin sistem gereksinimleri ise henüz açıklanmadı. Önümüzdeki haftalarda yeni Counter-Strike oyunu hakkında daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3362 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
CS:GO, Teknoloji Haberleri ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim