Anlık Bildirim

Cyberpunk 2077'nin 1.2 yamasının ardından oyunu oynamayı düşünüyor musunuz?

Cybepunk 2077'nin en büyük yaması olan ve sorunları büyük ölçüde çözeceği açıklanan 1.2 yaması geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Peki bu yama sizi oyuna geri döndürecek mi?

Cyberpunk 2077'nin 1.2 yamasının ardından oyunu oynamayı düşünüyor musunuz? Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt'in yaptığı Cyberpunk 2077, geçtiğimiz aylarda yayınlandı. Birkaç gün önce de oyun için büyük bir yama yayınlandı. Biz de sizlerin bu yama hakkındaki fikirlerini merak ettik.

Bildiğiniz gibi oyun yayınlandığında büyük sorunlarla birlikte çıkış yaptı. Hatta o kadar büyük hatalar vardı ki oyun PlayStation Store'dan kaldırıldı ve şirket birkaç kez özür diledi. Özürlerinin ardından da oyun için Şubat 2021'e kadar birkaç yama yayınlayacaklarını ve bu yamalar ile birlikte oyunun sorunlarını büyük ölçüde gidereceklerini söylediler. 

Bu yamaların sonuncusu ve en büyüğü de geçtiğimiz günlerde yayınlandı. 500'den fazla yenilik getiren bu yama aslında oyunun ne kadar büyük eksikleri olduğunu da tekrar gösterdi. Ancak bu yamanın gerçekten birçok sorunu çözdüğünü söylemek gerek. Ancak bu kadar büyük bir yama oyundaki bazı şeyleri de mutlaka bozmuştur ki zaten yayınlanan videolar da bazı yeni hataların çıktığını da görebiliyoruz. Yine de oyunun ilk versiyonuna göre çok daha stabil bir oyun.

Her ne kadar bu yama sorunları büyük ölçüde çözse de oyun çıkmadan aylar önce verilen içerik sözleri de ne yazık ki oyunda bulunmuyor ve bulunacak gibi de durmuyor. Bu yüzden sizlerin oyun hakkındaki fikirlerini merak ediyoruz. Aşağıdaki ankette cevabınızı işaretlemeyi unutmayın.

Cyberpunk 2077'nin 1.2 yamasının ardından oyunu oynamayı düşünüyor musunuz? Oy Ver 1584 kişi oy verdi. Sonuçları Göster

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12892 kez okundu.
39 kişi, toplam 43 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cyberpunk 2077, cd projekt ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim