Anlık Bildirim

Cyberpunk 2077'nin verilerine göre oyunun çok oyunculu modu iptal edilmedi

Cyberpunk 2077'nin son yayınlanan 1.3 yamasının ardından oyunun verilerinde online odaklı içeriğe ve ik ibüyük genişleme paketine dair ipuçları bulundu.

Cyberpunk 2077'nin çok oyunculu modu iptal edilmedi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt'in yaptığı Cyberpunk 2077'nin yeni yaması bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Yamanın verilerinde gelecek için güzel bir haber ortaya çıktı.

Online Mod Hâlâ Geliştiriliyor

Tyler McVicker, son yayınlanan yamanın dosyalarını inceledi ve geleceğe dair bazı haberler çıktı diyebiliriz. Öncelikle daha önce de açıklandığı iki büyük genişleme paketi iptal edilmedi. Son yama ile birlikte de duyurdukları gibi ilerleyen süreçte bu büyük genişleme paketleri aynı Witcher'da olduğu gibi bir hayli büyük ve ücretli olacak.

Dosyalar arasında çıkan bir diğer bilgi ise online odaklı modun iptal edilmemiş olması. Oyunun çıkışının bir hüsran yaratmasının ardından geliştiriciler şimdilik askıya aldıklarını söylemişti. Ardından çıkan haberler ise iptal edilebileceği yönündeydi. Dosyalardaki veriler ise planların devam ettiğini gösteriyor.

CDPR, online modun bir moddan ziyade AAA bir oyun tarzında olabileceğini söylemişti ancak oyunun kötü lansmanı bu planları da yeniden gözden geçirmelerine sebep olmuştu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim