Anlık Bildirim

Sony'nin yeni patenti, PS Store'daki oyun sayfalarını özel dinamik bir yapıya dönüştürüyor

Reddit'te fark edildiği üzere Sony'nin PlayStation için aldığı yeni patent, oyunların sayfasını özelleştiriyor ve dinamik yapıya çeviriyor.

Sony yeni patenti PS Store'daki oyun sayfalarıan odaklanıyor Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere konsollorun da kendi içerisinde dijital bir mağazası bulunuyor. Bu mağaza nesil geçişlerinde veya nesil içerisinde güncellemellerle değiştiriliyor. Sony'nin aldığı son pantent ise PS Store'daki oyunların mağazasını daha özel bir hale getiriyor. 

Dinamik Bir Hale Geliyor

Reddit'te fark edildiği üzere PlayStation Mağazası'ndaki oyun sayfaları için yeni bir patent alınmış durumda. Mayıs ayında alınan patente göre oyuncular her oyun için ayrı bir dinamik temaya sahip olan bir mağaza sayfası ile karşılaşacak.

Aşağıdaki patent görselinde de görebileceğiniz gibi sayfaya yeni bölümler ekleniyor. Sayfanın arka tarafı da oyuna göre dinamik bir temaya sahip oluyor. Aşağıdaki örnekte varsayımsal bir yarış oyununun tasarımını görebilirsiniz.

Sony'nin, PlayStation'dan elde ettiği gelirin büyük bir kısmının oyun içi satın alımlar ve mağaza harcamaları olduğunu düşünürsek bu tarz bir güncelleme fazlasıyla mantıklı duruyor. Patentin tamamını buradan inceleyebilirsiniz.

Sony yeni patenti PS Store'daki oyun sayfalarıan odaklanıyor Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim