Anlık Bildirim

Cyberpunk 2077'nin geliştirme sürecine dair inanılmaz söylentiler ortaya çıktı

Cyberpunk 2077 geçtiğimiz aylarda fazlasıyla sorunlu bir şekilde yayınlandı. Gündemi tam geçiyor gibiydi ancak geçtiğimiz gün inanılmaz bir söylenti daha ortaya çıktı.

Cyberpunk 2077'nin geliştirme sürecine dair inanılmaz söylentiler ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt'in yaptığı Cyberpunk 2077, geçtiğimiz haftalarda yayınlandı ancak oyun üyük sorunlarla çıktı. Performans konusundaki sorunlar bir yana oyunun içeriğinde de büyük ölçüde hayal kırıklıkları vardı.

Cyberpunk 2077'nin uzun zaman fazlasıyla ayrıntılı, büyük bütçeli bir açık dünya rol yapma oyunu olarak tanıtılmıştı ancak karşımıza çıkan oyun GTA tarzında bir aksiyon oyunuydu. Performans sorunlarını bir kenara bıraktığımızda bile oyun çıkmadan önce oyunun içerisinde bulunacağı söylenen birçok özellik, oyunda bulunmuyordu. Aslında açıklanan bazı özelliklerin oyundan kaldırıldığı da oyunu oynarken bariz bir şekilde belli oluyor. Çıkan son söylentiler bu durumu destekler nitelikte.

Geçtiğimiz günlerde Reddit'te anonim hesaplar tarafından Cyberpunk 2077'nin geliştirme süreci ile ilgili bazı bilinmeyen detaylar paylaşıldı. Bu hesapların CD Projekt'in geliştirme ekibinden olan insanalara ait olduğu söyleniyor ve açıklanan detaylar arasında gerçekten şaşırtıcı durumlar mevcut. 

Öncelikle bunların tamamen söylentiden ibaret olduğunu ya da komplo teorisi kıvamında olduğunu da belirtelim ancak gerçek olma ihtimali de bir hayli yüksek. Metinlerin orijinallerini burada ve burada bulabilirsiniz. 

Detaylar arasında en dikkat çekenler şöyle: 

  • PlayStation 4'teki kötü çıkış sebebiyle Sony, CD Projekt'e fazlasıyla kızgın. 
  • Şirkette birçok işten çıkarma başlamış.
  • No Man's Sky'da olduğu gibi şirket şu anda bir geri dönüş planı yapıyor. Haziran sonundan itibaren süreç başlayacak gibi duruyor.
  • Aylarca uğraşılan görevler, bazı yöneticilerin hoşuna gitmediği için oyundan kaldırılmış.
  • Keanu Reeves'in kişiliğini çok sevdiklerini ancak oyunculuğunun ne yazık ki kötü olduğu yazılmış. Kafalarındaki Johnny Silverhand daha deli bir kişiymiş ancak sonradan değiştirilmiş. Hatta Silverhand için David Hayter'ın Solid Snake'inden esinlenilmiş.
  • 50.000 kelimelik metin oyundan çıkartılmış ana hikayenin süresi kısaltılmış.
  • Oyundaki birçok kapıda "Aç (Kilitli)" yazıyor. Bunun gibi birçok gezilebilir yer oyundan silinmiş. Özellikle Night City'nin yer altına da girilebiliyormuş. Oyun çıkmadan aylar önce oyunun haritasının enine değil boyuna büyük olduğu söylenmişti ancak neredeyse hiçbir binaya girilmiyor.
  • Böylesine kötü bir çıkış sebebiyle yöneticilerin dersini aldığı söylenmiş. İşten çıkartılanlar olmasaydı bu duruma sevineceklerini belirtmişler.

Diğer detaylara verdiğimiz linkten ulaşabilirsiniz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
47940 kez okundu.
35 kişi, toplam 46 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cyberpunk 2077, geliştirme süreci ve
3 etiket daha detaylar söylenti Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim