Anlık Bildirim

Cyberpunk 2077'nin ilk büyük yaması konsollar ve PC için yayınlandı

Cyberpunk 2077'nin sorunlu çıkışının ardından ocak ve şubat ayında iki büyük yamanın geleceği açıklanmıştı. İlk büyük yama da geçtiğimiz saatlerde yayınlandı.

Cyberpunk 2077'nin ilk büyük yaması konsollar ve PC için yayınlandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt Red'in yaptığı Cyberpunk 2077 geçtiğimiz ay yayınlandı. Ne yazık ki oyun büyük sorunlarla çıkışını yaptı ve oyuncular büyük tepki gösterdi. Tepkilerin ardından da CD Projekt Red, ocak ve şubat ayı içerisinde iki büyük yama yayınlayacaklarını açıkladı. 

İlk büyük yama da geçtiğimiz saatlerde konsollar, PC ve Stadia için yayınlandı. PC'deki boyutu 5.4GB. Açıklamaya göre bu güncelleme ileride gelecek olan güncellemerin altyapısını oluşturuyor. 1.1 yaması genel olarak baktığımızda performans sorunlarını ve hataları giderdiğini görebiliyoruz. Ayrıca yine açık dünya ve görevlerine dair de birçok sorunun düzeltildiğini görüyoruz. Özellikle birçok kişinin başına gelen braindance sekansından çıkamama sorunu düzeltildi.

Platformlara özel iyileştirmeler baktığımızda ise PlayStation 4'teki çeşitli çökme problemlerinin çözüldüğünü; PlayStation 4 Pro ve PlayStation 5'teki kalabalığın bulunduğu kısımlara performans optimizasyonu yapıldığını görebiliyoruz. 

1.1 yamasının tüm yama notlarını burada bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12741 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cyberpunk 2077, yama ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim