Anlık Bildirim

Cyberpunk 2077'nin sorunlarını düzeltecek olan performans yaması ertelendi

Cyberpunk 2077'nin hatalarını ve performans sorunlarını düzeltecek olan ikinci büyük yama Mart ayının ikinci yarısına ertelendi. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Cyberpunk 2077'nin sorunlarını düzeltecek olan performans yaması ertelendi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt'in yaptığı Cyberpunk 2077, geçtiğimiz aylarda yayınlandı. Bildiğiniz gibi performans anlamında fazlasıyla kötü bir çıkış yaptı ve bu sorunları düzeltecek iki büyük yama yayınlayacaklarını ve özür dilediklerini açıkladılar.

İlk yama geçtiğimiz ay yayınlandı, ikinci ve asıl yamanın ise bu ay içerisinde yayınlanacağı açıklanmıştı. Ancak geçtiğimiz dakikalarda yapılan açıklamaya göre ikinci büyük yama ertelendi. Ertelenme sebebi ise geçtiğimiz haftalarda CD Projekt'in uğradığı siber saldırı. Normalde bu ay yayınlanması beklenen yama, Mart ayının ikinci yarısına etelendi.

Daha önce de sizlere aktardığımız gibi CD Projekt geçtiğimiz haftalarda bir siber saldırıya uğramıştı ve Cyberpunk 2077 de dahil olmak üzere birçok oyunun kaynak kodları çalınmıştı. Hatta sonrasında bu kaynak kodlar internette satıldı.

Mart ayında yayınlanacak olan bu yama oyunun performans sorunlarını ve hatalarını büyük oranda düzeltecek. Özellikle eski nesil konsollarda oyun daha stabil çalışacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12317 kez okundu.
20 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cyberpunk 2077, 2. yama ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim