Anlık Bildirim

Dakota Johnson Spider-Man evrenine katılıyor

Sony, Spider-Man evrenini büyütmeye devam ediyor. Venom ve Morbius dışında Kraven ile evrenine genişletmeye hazırlanan Sony, bir de Madame Web filmi üzerine çalışıyor.

Dakota Johnson, Madame Web'i canlandırabilir Tam Boyutta Gör

Marvel Sinematik Evreni’ndeki Spider-Man başarısı ile Spider-Man evrenine heyecan çeken Sony; kendi evreninde geçen Venom ve Venom Let There Be Carnage filmleri ile oldukça popülerlik kazandı. Into the Spider Verse ve Spider-Man: No Way Home ile multiverse olaylarını da işleyen Sony, genel anlamda Spider-Man evrenini büyütmek istiyor.

Dakota Johnson, Madame Web’i canlandırabilir

Deadline’ın raporuna göre Grinin Elli Tonu ve Suspria filmleri ile ünlü Dakota Johnson, Madame Web’i canlandırabilir. Madame Web filminin S.J. Clarkson tarafından yönetilmesi bekleniyor ancak Deadline, projenin “başka bir şey” dönüşebileceğini de belirtmiş. Madame Web,genelde Spider-Man’e yardım eden yaşlı bir kahin olarak gösteriliyor ancak Madame Web filmi, çizgi romanlarda olduğu gibi ikinci Madame Web olan Julia Carpenter hakkında da olabilir. Julia Carpenter ise zamanında Spider-Woman kimliğini benimsemiş karakterlerden biri. Sony’nin Spider-Woman odaklı bir filmi yapmak istediği de biliniyor ve bu iki proje bağlantılı olabilir.

Dakota Johnson, Madame Web'i canlandırabilir Tam Boyutta Gör

Sony, Spider-Man evrenini büyütmeye devam edecek. Gelecek aylarda çıkacak olan Morbius filminin ardından 2023’te Kraven the Hunter filminin gelmesi bekleniyor. Venom 3 ve Spider-Woman filmleri ise Sony’nin planları arasında. Madame Web ise Sony’nin Spider-Man evrenine ekleyeceği projelerden biri gibi duruyor. Bakalım film gerçek olacak mı ve Dakota Johnson nasıl bir performans sergileyecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim