Anlık Bildirim

Sevilen oyun Dead Space'in remake versiyonu Assassin's Creed Valhalla yönetmeninden geliyor

2008 yılında çıkışını yapan ve oyun dünyasın önemli bir yre sahip olan Dead Space'in ilk oyunu için remake versiyonu geçtiğimiz haftalardaduyurulmuştu. Şimdi de yeni bir detay paylaşıldı.

Dead Sapce Remake'in başında AC: Valhalla yönetmeni var Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Motive'in yaptığı Dead Space remake geçtiğimiz haftalarda düzenlenen EA Play Live etkinliğinde duyurulmuştu.

Eric Baptizat Projenin Başındaki İsim

16 yıldır Ubisoft'ta çalışan ve en son Assassin's Creed Valhalla'nın yönetmenliğini üstlenmiş olan Eric Baptizat, geçtiğimiz saatlerde şahsi LinkedIn hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Kendisi Nisan ayında Ubisoft'tan ayrılıp EA Motive'e geçmişti. Yaptığı paylaşım ile birlikte de bu iş değişikliğinin Dead Space Remake olduğu ortaya çıktı. Kısaca Dead Space Remake'in başındaki isim Eric Baptizat. 

Eric Baptizat'ın nisan ayında bu değişikliğe gittiğini düşünürsek proje de sadec ebirkaç aydır geliştiriliyor diyebiliriz. Dead Space Remake PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkacak. Ne yazık ki bir çıkış tarihi verilmedi ancak bu yıl içerisinde çıkmayacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Eric Baptizat daha öncesinde Assassin's Creed Valhalla'da yönetmen, Assassin's Creed Origins, Assassin's Creed Unity, Assassin's Creed IV Black Flag, Shaun White Skateboarding, James Cameron's AVATAR ve Surf's Up'ta baş oyun tasarımcısı olarak görev yapmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim