Anlık Bildirim

Dead Space'in yaratıcısından, PUBG ile aynı evrende geçen korku oyunu geliyor

Bir zamanların en popüler korku oyun serilerinden biri olan Dead Space'in yaratıcısından yeni bir oyun geliyor: The Callisto Protocol. Oyun PUBG evreninde geçen bir oyun olacak.

Dead Space'in yaratıcısından, PUBG ile aynı evrende geçen korku oyunu geliyor Tam Boyutta Gör

Dead Space yaratıcısı Glen Schofield liderliğindeki Krafton'un yan kuruluşu Striking Distance Studios, The Game Awards 2020'de konsollar ve PC için hikaye odaklı tek oyunculu hayatta kalma korku oyunu The Callisto Protocol'ü duyurdu.

The Callisto Protocol, popüler battle royale oyunu PUBG ile aynı evrende geçen bir oyun olacak ancak hikayenin geçtiği yıla baktığımız zaman PUBG'den uzun yıllar sonra geçecek gibi duruyor. Büyük ihtimalle sadece evren bağlantısı olacak ve küçük göndermeler içerecek. 

The Callisto Protocol'ün 2022 yılında yayınlanması bekleniyor ve oyuna dair daha fazla bilginin 2021 yılında geleceği açıklandı. Oyun, konsollar ve PC için yayınlanacak. Yayınlanan sinematik videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

2320 yılında Jüpiter'in uydusu Callisto'da geçen The Callisto Protocol, hayatta kalma korku türünde bir oyun. Oyunda Black Iron Prison isimi üst düzey güvenlikli yerden kaçmaya ve sırları açığa çıkartmaya çalışacaksınız. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim