Anlık Bildirim

Deadpool 3 için işler iyi gidiyor: Çekimler seneye başlayabilir

Film hakları Fox’tan Disney’e geçen Deadpool’un üçüncü filmi için çalışmalar hızla devam ediyor. Ryan Reynolds’ın dediğine göre çekimler seneye başlayabilir.

Deadpool 3 çekimleri 2022’de başlayabilir Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere Deadpool ve diğer X-Men karakterlerinin yayın hakkı Fox’taydı ancak Disney’in Fox’u satın almasıyla bu haklar Disney’e geçti. Diğer X-Men karakterlerinin durumu belli olmasa da Deadpool’un üçüncü filminin geleceğini biliyoruz. Ryan Reynolds da geçtiğimiz saatlerde üçüncü film hakkında konuştu.

Çekimler Seneye Başlayabilir

Deadpool’un başrol oyuncusu olan Ryan Reynolds, üçüncü film için çalışmaların hızla devam ettiğini ve gayet iyi bir şekilde ilerlediklerini aktarırken, çekimlerin 2022 yılında yüzde 70 ihtimalle başlayacağını söyledi. Bu da demek oluyor ki henüz projenin çok başındalar.

2022 yılında çekimlere başlayabilirlerse 2023’ün sonu veya 2024’ün başı gibi filmi görebiliriz. Üçüncü filmi Disney yapacak ve söylediklerine göre +18 yaş sınırına sahip olan bir film olarak gelecek. Ne yazık ki üçüncü film ile ilgili başka bir bilgi bulunmuyor. Umuyoruz en az ilk iki film kalitesinde bir yapım izleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim