Anlık Bildirim

Diablo II: Resurrected resmi olarak duyuruldu: Bu yıl yayınlanacak

Oyun tarihinin en önemli oyunlarından biri olan Diablo II'nin uzun yıllardır beklenen yeniden yapımı sonunda duyuruldu. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Diablo II: Resurrected resmi olarak duyuruldu: Bu yıl yayınlanacak

Yayıncılığını Blizzard Entertainment'ın yaptığı, geliştiriciliğini se Vicarious Visions'ın yaptığı Diablo II: Resurrected, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için duyuruldu.

Uzun zamandır söylentileri çıkan, oyun dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Diablo II'nin yeniden yapımı Diablo II: Resurrected, sonunda resmi olarak duyuruldu. Ayrıca oyunun bu yıl çıkacağı da açıklandı. Oyunun PC teknik alfa testine buradaki sayfadan başvurup katılmak için şans elde edebilirsiniz.

Diablo II: Resurrected, ana oyunun ve Lord of Destruction genişlemesinin remake'ini içerecek. Oyuncular oyunu oynadığı sırada istediği zaman tek bir tuş ile orijinal grafik ve yenilenmiş grafik arasında geçiş yapabilecek. Diablo II: Resurrected; dinamik aydınlatma, yenilenmiş animasyonlar ve yenilenmiş büyü efektlerine sahiplik edecek. 

Ayrıca oyunda Dark Wanderer'ın yolculuğunu anlatan klasik sinematiklerin 27 dakikasının tamamı da sıfırdan bir daha tasarlanıyor ve oyunun unutulmaz müzikleri de remake'te Dolby 7.1 surround destekleyecek.

Oyun için paylaşılan duyuru fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim