Anlık Bildirim

Dijital dijital içerik platformu Gain, ücretli Premium seçeneğini devreye soktu

Bugüne kadar ücretsiz olarak yayın yapan dijital içerik platformu Gain, bugün itibariyle ücretli Premium aboneliğini kullanıma sundu.

Dijital dijital içerik platformu Gain, ücretli Premium seçeneğini devreye soktu Tam Boyutta Gör

Bugüne kadar ücretsiz olarak hizmet veren dijital içerik platformu Gain, bugün itibariyle Gain Premium isminde ücretli abonelik seçeneğini devreye soktu. Gain’deki bazı içerikler ücretsiz olarak yayınlanmaya devam edecek.

Gain Premium fiyatı ne kadar?

Gain Premium olarak adlandırılan paketin fiyatı aylık 21,90 TL olarak belirlenmiş. Maalesef ücretsiz deneme veya aile paketi seçeneği sunulmuyor. Ücretsiz ile Premium abonelik arasında görüntü kalitesi farkı yok. Yalnızca içerik farkı var.

Dijital dijital içerik platformu Gain, ücretli Premium seçeneğini devreye soktu

Gain Premium’la birlikte Gain’e çok sayıda yeni içerik geldi. Bu içerikleri izlemek için abone olmak gerekiyor. Yerli yapım olarak "Senkron" ve "Metot" isminde iki yeni dizi eklendi. “Bizi Ayıran Çizgi” isminde bir yapım daha eklenecek. Yabancı yapım olarak “Years and Years”, “Zoeys’ Extraordinary Playlist”, “One Captain”, “Corporate”, “David Bowie: The Last Five Years”, “Dead Pixels”, “Confess”, “Motherland” ve “The Girlfriend Experience” yapımları eklendi.

Daha önce sadece mobil cihazlardan seyredebilen Gain, geçtiğimiz ay web sayfasından yayına başladı. Geçtiğimiz günlerde ise Apple TV ve Android TV uygulamaları yayınlandı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim