Anlık Bildirim

Dikey formatlı yerli dijital içerik platformu Gain, 30 Aralık'ta yayına başlıyor

Yalnızca mobil platformlarda ve dikey formatta dizi ve filmlerin bulunacağı yerli içerik platformu Gain'in yayın tarihi belli oldu. Gain, Mücbir Yılbaşı ile yayına başlıyor.

Dikey formatlı yerli dijital içerik platformu Gain, 30 Aralık'ta yayına başlıyor Tam Boyutta Gör

Mobil kullanımın artması ve Story özelliğinin yaygınlaşmasıyla birlikte dikey videolar popülerlik kazandı. Yakın zamanda yayına başlayacak dijital içerik platformu Gain’de tüm içerikler dikey formatta olacak.

GAİN, 30 Aralık 2020 tarihinde yayın hayatına başlıyor. Yalnızca iOS ve Android platformunda kullanılabilecek.

Daha önce ABD'de dikey formatta mobil içerik platformu fikri denendi. Quibi ismindeki bir platform; toplu taşımada, sporda, hareket halinde içerik tüketen kullanıcıları hedefleyerek 6 Nisan 2020 tarihinde yayın hayatına başladı ancak koronavirüs nedeniyle ilgi görmedi. Aralık ayının başında platformun fişi çekildi. Umarız Gain başarı yakalar ve kaderi Quibi'den farklı olur.

Gain’de hangi içerikler olacak?

Gain’in ilk gününde Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş yılbaşı kutlama yayını yapacak. Bu içerik ücretsiz olacak. Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş'ın yeni yayınları Gain’de yayınlanacak.

Gain’deki projelerde yer alacak bazı isimler şunlar: Ahmet Mümtaz Taylan, Berk Keklik, Can Bonomo, Engin Günaydın, Gaye Su Akyol, İlber Ortaylı, Mehmet Okur, Mirgün Cabas, Özcan Deniz, Serkan Keskin, Vedat Milor, Dolunay Soysert, MFÖ, Harun Tekin, Melikşah Altuntaş, Bartu Küçükçağlayan ve Muhammet Uzuner…

Popüler içeriklerden farklı yapıda olacak

Platformda 10 dakikalık kısa diziler yayınlanacak. Örneğin Engin Günaydın ve Derin Özgürçınar, “10 Bin Adım” isminde 10 dakikalık dizide rol alıyor. ‘Terapist’ dizisinde Dolunay Soysert ile Muhammed Uzuner bir araya geliyor.

Gain Medya’nın sosyal medya paylaşımlarında platformdaki içeriklerin popüler içeriklerden farklı yapıda olacağı belirtiliyor. “Gain’de farklı perspektiflere sahip çeşitli içerik bulacaksın. Çünkü farklılık, kazanım, eşitlik, bağımsızlık, yaratıcılık ve evrensel ahlak bizim için değerli.” ifadesine yer verilmiş.

Gain, 30 Aralık’ta iOS ve Android platformunda yayına başlıyor. Gain’in ilk içeriği olan Mücbir Yılbaşı yayınını ücretsiz izlemek için aşağıdaki bağlantıdan kayıt oluşturabilirsiniz.

https://mucbiryilbasi.gain.tv/

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5992 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gain, dizi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim