Anlık Bildirim

Disney artık TV kanallarında Netflix reklamları yayınlamayacak

Kendi yayın hizmetlerini başlatacak firmalar arasında rekabet gittikçe kızışıyor. Disney tarafından yayınlanana göre firma artık Netflix reklamlarını eğlence amaçlı TV kanallarında yayınlamayacak.

Disney artık TV kanallarında Netflix reklamları yayınlamayacak Tam Boyutta Gör

TV ağlarındaki baskın etkisini bildiğimiz Disney, eğlence amaçlı olan TV kanallarında Netflix reklamları yayınlamayı tamamen yasakladı. Disney+ yayın hizmetinin kullanıcılara sunulmasına yaklaşırken pek de şaşırtıcı olmayan bu haber, Disney’in hâlâ popüler olan ESPN gibi kanallarını kapsamıyor.

Geçen yıl yayınlanan raporlara göre 1,8 milyar dolarlık reklam bütçesinin içinden 99,2 milyon dolara TV reklamları satın alan Netflix, bu reklamların %13’ünü Disney grubunda yer alan eğlence kanallarında yayınlatmıştı.

Disney’in direkt olarak kendisine en büyük rakip olarak gördüğü Netflix’i hedef aldığı bu uygulama, kendi yayın hizmetlerine sahip olan Amazon, Apple ya da Comcast gibi firmaları etkilemiyor. 

Disney+, ilk olarak ABD ve Kanada’da 12 Kasım’da kullanıcılara sunulacak. İlk etapta içerisinde Star Wars ve Marvel içeriklerini, Disney içeriklerinin yanında sunacak platform, aylık 6,99 dolarlık bir ücretle gelecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim