Anlık Bildirim

Disney+ ilk gününde 10 milyondan fazla abone topladı

Netflix, Amazon Video ve çok daha fazlasına rakip olarak uzun zamandır beklenen Disney+ nihayet kullanıcılara sunulmuştu. Yoğun ilgiyle karşılaşan Disney+, daha ilk gün 10 milyondan fazla abone aldı.

Disney+ ilk gününde 10 milyondan fazla abone topladı Tam Boyutta Gör

Sinema devi Disney’in Netflix ve diğerleriyle rekabet için girdiği sektördeki ürünü Disney+, daha ilk gününde yoğun ilgi gördü ve 10 milyondan fazla abone topladı. Firmanın yaptığı resmi duyurudan önce ise Apptopia tarafından uygulamanın 3,2 milyondan fazla indirildiği doğrulanmıştı.

The Mandalorian dizisi, Disney+’ın en iyi ürünü olarak görüldü ve daha ilk günden 2 milyondan fazla izlendi. Bu sayı yüksek ihtimalle artacak çünkü gece ve ertesi gün izleyenlerin sayısı muhtemelen bir hayli fazla.

Analistlerin beklentisine göre Disney+, ilk yılında 10-18 milyon arasında aboneye sahip olacak. Bu projeksiyonların yarısından fazlasını daha ilk günden abone olarak alan Disney+’ın beklentileri aşıp Netflix gibi rakiplerinden daha başarılı olup olamayacağı ise merak konusu.

Disney tarafından yapılan açıklamada Disney+ abone verilerinin Walt Disney Company çeyreklik ekonomik rapor dışında paylaşılmayacağı belirtildi. Bu rapor en yakın 2020’nin başlarında halka arz edilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim