Anlık Bildirim

Disney Plus platformunun abone sayısı açıklandı

Disney CEO'su Bob Iger, Disney+ servisinin 26,5 milyon abone sayısına ulaştığını duyurdu. Platformun önümüzdeki ay Avrupa'ya açılması bekleniyor.

Disney Plus platformunun abone sayısı açıklandı Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz Kasım yayın hayatına başlayan Disney Plus platformu, straming sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Bugün konuyla ilgili bazı açıklamalar yapan Disney, platformdaki abone sayısının 26,5 milyona ulaştığını duyurdu.

26,5 milyonluk abone sayısı, henüz çok yeni bir servis olan Disney Plus için gerçekten de epey etkileyici. Platform şu anda sadece birkaç ülkede ulaşılabilir durumda, yani abone sayısı genel anlamıyla yalnızca Amerikalılardan oluşuyor. Burada hemen bir karşılaştırma yapacak olursak Netflix'in ABD'deki abone sayısı 61 milyon seviyesinde. Dünya genelindeki rakam ise son çeyrekte 167 milyona ulaşmıştı.

Disney Plus önümüzdeki Mart ayında aralarında Almanya, İspanya, İtalya, Fransa ve Birleşik Krallık'ın da bulunduğu Batı Avrupa ülkelerinde yayın hayatına başlayacak. Platformun yıl sonuna doğru Doğu Avrupa ülkelerine de gelmesi bekleniyor. Disney tarafından yapılan resmi açıklamalarda Türkiye'yle ilgili henüz herhangi bir ifade kullanılmadı. Disney+'ın resmi bir Türkçe sayfası bulunuyor ancak maalesef şu an için bir gelişme yok.

Disney Plus platformunun sadece 7 dolarlık oldukça uygun bir fiyatı var. ABD özelinde Netflix ve HBO Max gibi rakiplerine göre çok daha ucuz. Disney Plus, rekabetçi fiyat politikası ve Star Wars ve Marvel gibi orijinal içerikleriyle tahmin edildiği gibi şimdiden büyük ilgi görmeye başlamış. Servisin dünya geneline açılmasıyla birlikte abone sayısında da önümüzdeki dönemlerde muhtemelen büyük bir artış göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim