Anlık Bildirim

Disney+'tan Atatürk dizisi geliyor: Başrolde Aras Bulut İynemli

Disney'in video akış platformu Disney Plus'ın yeni Türk dizisinden ilk bilgiler geldi. Atatürk ile alakalı olacak dizie Mustafa Kemal Atatürk'ü Aras Bulut İynemli canlandıracak.

Disney Plus'tan Atatürk dizisi geliyor Tam Boyutta Gör

Dünyanın en büyük eğlence şirketlerinden birisi olan Disney'in video akış platformu Disney Plus, Türkiye'ye gelmek için hazırlanıyor. Geçtiğimiz saatlerde de Disney Plus'ın yeni yerli içeriğinden ilk bilgiler geldi.

Disney Plus'tan Atatürk Dizisi

Geçtiğimiz saatlerde paylaşılan bilgilere göre Disney Plus, Aras Bulut İynemli'nin başrolünde olacağı Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili bir dizi hazırlıyor. Ne yazık ki dizinin konusuna dair çok fazla detay yok. Ancak dizinin altı bölümlük iki sezondan oluşması bekleniyor. Yanlış anlaşılma olmaması adına Mustafa Kemal Atatürk'ü, Aras Bulut İynemli'nin canlandıracağını belirtelim.

Dizinin yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin üstlenecek ve dizinin 2023 yılında, yani Cumhuriyetimizin 100. yılında yayınlanması bekleniyor. Dizinin oyuncu seçimleri şu anda devam ediyor ve 2022 Temmuz ayında da çekimlerinin başlaması bekleniyor. Disney Plus'ın sadece Marvel ve Star Wars yapımlarıyla değil ülkemize özel içeriklerle geliyor olması ve özellikle ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün hikayesinin anlatıldığı bir dizinin geliyor olması gayet sevindirici bir haber.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17116 kez okundu.
32 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
disney plus, Türkiye Haberleri ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim