Anlık Bildirim

District 9 yönetmeninin yeni korku filmi Demonic'in yayın tarihi açıklandı

Bilim kurgu filmleri arasında önemli bir yere sahip olan başarılı film District 9 ya da Türkçe ismi ile Yasak Bölge 9'un yönetmeni Neill Blomkamp'ın yeni korku filmi için vizyon tarihi paylaşıldı.

District 9 yönetmeninin yeni korku filmi Demonic'in yayın tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

Başarılı ve sevilen bilim kurgu filmi District 9, Elysium ve Chappie gibi filmlerin yönetmenliğini yapan Neill Blomkamp'ın yeni filmi için vizyon tarihi paylaşıldı.

Deadline'ın haberine göre başarılı yönetmen Covid-19 salgını sırasında sessiz bir şekilde yeni filmi olan Demonic'i yapmaya başladı. Geçtiğimiz saatlerde de filmin yayın tarihi açıklandı. Neill Blomkamp'ın korku türündeki yeni filmi Demonic, 20 Ağustos 2021'de yayınlanacak. Filmin başrollerinde Carly Pope (Elysium), Chris William Martin ve Michael Rogers bulunuyor.

Demonic filmi, bir anne ve kızın yıllardır tartışma sebeplerinin altında yatan doğaüstü güçlerin ortaya çıkması sonucunda, kızın şeytani güçleri çağırmasını konu alıyor.

Neill Blomkamp, ayrıca geçtiğimiz aylarda sevilen filmi District 9'ın devam filmi District 10 için çalışmalara başladığını duyurmuştu. Onunla ilgili ayrıntıları da burada bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim