Anlık Bildirim

Netflix, rekor ücrete Daniel Craig'li Knives Out'un devam filmlerinin yayın hakkını satın aldı

Netflix, Rion Johnson'ın yönettiği ve yazdığı Knives Out'un devam filmlerinin yayın haklarını satın aldı. Knives Out 2 ve 3 gelecek, başrolde Daniel Craig var.

Netflix, rekor ücrete Daniel Craig'li Knives Out'un devam filmlerinin yayın hakkını satın aldı Tam Boyutta Gör

Netflix, bildiğiniz gibi hazırladığı orijinal içerikler dışında başka projelerin yayın haklarını satın alarak seriyi devam ettirebiliyor. Örneğin; Lucifer dizisi iptal edildiğinde yayın haklarını alarak yeni sezonlarını yapmıştı. Şimdi de bir filmin yayın haklarını satın aldı.

2019 yılında yayınlanan, Rion Johnson'ın yönettiği ve Daniel Craig'in başrolünde olduğu dedektiflik filmi Knives Out'un yayın hakları Netflix tarafından satın alındı. Knives Out, bir evde işlenen cinayeti araştıran bir dedektifin hikayesini anlatıyor. Film, senaryosuyla Oscar'a da aday olmuştu. Geçtiğimiz yıl filmin yönetmeni, yeni filmin üzerinde çalıştığını açıklamıştı ve şimdi de filmin nerede yayınlanacağı belli oldu.

İlk filmin yapımını Media Rights Capital ve Lionsgate üstlenmişti. Netflix şimdi Knives Out'un ikinci ve üçüncü filmlerinin haklarını 450 milyon dolar gibi rekor bir ücrete satın alarak, Netflix'in özgün içerikleri haline getirdi. Ayrıca filmin başrolünde yine Daniel Craig olacağı da belirtildi.

Geçtiğimiz yıl Daniel Craig'in yüksek ihtimalle döneceği zaten söylenmişti. Hatta yönetmen sinema için yeni bir Sherlock, yeni bir Hercule Poirot yaratabileceğini düşünüyordu. İkinci filmin çekimleri haziran ayında başlayacak. Umuyoruz en az ilk film kalitesinde devam filmleri görebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8953 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
knives out, knives out 2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim