Anlık Bildirim

District 9 yönetmeninin yeni korku filmi Demonic'ten ilk görseller paylaşıldı

Bilim kurgu filmleri arasında önemli bir yere sahip olan başarılı film District 9'un yönetmeni Neill Blomkamp'ın yeni korku filmi Demonic'ten ilk görseller paylaşıldı.

District 9 yönetmeninin yeni korku filmi Demonic'ten ilk görseller paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Başarılı ve sevilen bilim kurgu filmi District 9, Elysium ve Chappie gibi filmlerin yönetmenliğini yapan Neill Blomkamp'ın yeni filmi Demonic'ten ilk görseller paylaşıldı.

Filmin yönetmeni Neill Blomkamp, paylaşılan görseller dışında filmin Paranormal Activity'den ilham aldığını açıkladı. Görsellere baktığımızda filmin havasına dair bir şeyler söylemek zor ancak yine ayin tarzı şeyler olacağını söyeyebiliriz sanırım.

District 9 yönetmeninin yeni korku filmi Demonic'ten ilk görseller paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Neill Blomkamp'ın korku türündeki yeni filmi Demonic, 20 Ağustos 2021'de yayınlanacak. Filmin başrollerinde Carly Pope (Elysium), Chris William Martin ve Michael Rogers bulunuyor. Demonic filmi, bir anne ve kızın yıllardır tartışma sebeplerinin altında yatan doğaüstü güçlerin ortaya çıkması sonucunda, kızın şeytani güçleri çağırmasını konu alıyor.

Neill Blomkamp, ayrıca geçtiğimiz aylarda sevilen filmi District 9'ın devam filmi District 10 için çalışmalara başladığını duyurmuştu. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim