Anlık Bildirim

Doom II oyunu Ukrayna için geliyor

İşgal altındaki Ukrayna’ya yardım etme kararı alan Id Software kurucusu John Romero, efsanelerden Doom II oyunu için One Humanity adında bir etklenti satışa sundu. 

Doom II One Humanity

İnternetin farklı kategorilerinde işgal altındaki Ukrayna’ya yardım için kampanyalar düzenleniyor. Ünlü yapımcı John Romero da yılların eskitemediği Doom II oyununu Ukrayna’ya destek olmak için yeniden raftan indiridi.

Doom II için yeni seviye

Yapılan açıklamaya göre Id Software kurucusu John Romero, Doom II için yeni bir seviye geliştirdiğini duyurdu. 1994 yılından bu yana Doom II için geliştirilen ilk seviye olma özelliğine sahip One Humanity, Ukrayna’daki Kızıl Haç ve BM Acil Cevap Fonu çalışmalarına destek olmak amacını taşıyor.

One Humanity eklentisi 5 Avro fiyat etiketine sahip ve gelirin tamamı sivil yardım organizasyonlarına aktarılacak. Eklentiyi oynayabilmek için orijinal Doom II ve modern bir kaynak portunun olması gerekiyor. Id Software haricinde The Pokémon Company de savaştan etkilenen çocuklar ve aileleri için 200 bin dolar bağışlamıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim