Anlık Bildirim

Yeni Doom oyunu Xbox Games Showcase etkinliğinde duyurulacak

Yeni Doom oyununu bekleyenler için güzel haber: Doom: The Dark Ages, Microsoft'un yaklaşan Xbox Games Showcase etkinliğinde gösterilecek.                        
Yeni Doom The Dark Ages geliyor Tam Boyutta Gör
Yeni Doom oyununa ilişkin ilk haberler geçtiğimiz yıl ortaya çıktı. FTC ile Microsoft arasındaki davadan sızdırılan belgelerde Bethesda ve stüdyolarının birkaç projesini ortaya çıkardı. Belgeler, The Elder Scrolls IV: Oblivion ve Fallout 3 remaster gibi projelerin yanı sıra, uzun süredir geliştirilmekte olan bir Doom oyunu olduğunu öğrendik. Insider-Gaming’in raporuna göre bu oyunun adı Doom: The Dark Ages.

Doom: The Dark Ages geliyor

Microsoft’un 9 Haziran’da düzenleyeceği oyun etkinliğinde Doom serisinin yeni oyununu tanıtacağı söyleniyor. Doom: The Dark Ages, ortaçağdan ilham alan kıyamet dünyasında geçecek. Yalnız bir devam oyunu olmayacak, muhtemelen serinin ana karakteri Doomslayer’ın kökenlerini gösteren bir ön bölüm olacak.

Doom Eternal’ın dört yıl önce çıkması ve Bethesda'nın en büyük serilerinden biri olması nedeniyle yeni Doom’un duyurulması kuvvetle muhtemel görünüyor. Doom The Dark Ages’ın PC, Xbox ve PS5’e çıkış yapması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim