Anlık Bildirim

Netflix’ten Dragon Age dizisi geliyor

Netflix’in oyun dünyasına yönelik adımları artmaya devam ediyor. Oyun dünyasından farklı hikayeleri servisine getiren Netflix, şimdi de Dragon Age dizisi için çalışmalara başladı.

Dragon Age'in dizisi geliyor! Tam Boyutta Gör

Netflix’in, The Witcher serisinin başarısından ardından oyun dünyası için attığı adımlar artmaya devam ediyor. Giant Freakin Robot’tan gelen rapora göre Dragon Age dizisi, Netflix’te aktif geliştirme sürecinde. Netflix veya BioWare henüz bu konuda bir açıklama yapmadı ancak kaynakların güvenilir olduğu belirtiliyor.

Dizinin animasyon formatında mı yoksa canlı formatta mı olacağı bilinmiyor ancak The Witcher gibi canlı formatta olma ihtimalinin daha yüksek olduğu belirtilmiş. Dragon Age hayranları, son yıllarda terk edilmiş hissediyordu ancak, Dragon Age 4’ün duyurulması ve Dragon Age dizisinin gelme ihtimali, serinin hayranlarını oldukça sevindirecektir.

The Witcher serisinin başarısından sonra, Netflix’in oyun kaynaklı projeleri artmaya devam ediyor. Netflix’in oyun kaynaklı projeleri arasında Cyberpunk 2077 anime serisi, Assassin’s Creed dizisi ve Shadow of The Tomb Raider sonrasını anlatan bir anime Tomb Raider serisi bulunuyor. Uzun yıllar beyaz perdede başarı yakalayamayan oyun filmleri, video akış platformları ile tekrar hayat buluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim