Anlık Bildirim

Dungeons and Dragons'ın live-action dizisi geliştiriliyor

Daha çok DnD ismi ile bilinen masaüstü oyunu Dungeons and Dragons'ın Hasbro tarafından live-action dizisi geliştiriliyor. Dizi şu an geliştirme sürecinin erken aşamalarında.

Dungeons and Dragons'ın live-action dizisi geliştiriliyor Tam Boyutta Gör

Hem masaüstü oyunlarda hem de video oyunlarda çok önemli bir yere sahip olan Dungeons and Dragons’ın live-action bir dizisi geliştiriliyor.

Daha önce birçok kez beyaz perdeye uyarlanan ancak hiçbirinde istenilen geri dönüşü alamayan Dungeons and Dragons markasının bu sefer de dizisi geliştiriliyor. Geçtiğimiz günlerde Comicbook’a konuşan Hasbro’nun CEO’su Brian Goldner, Dungeon and Dragons live-action dizisinin gelişimin erken aşamalarında olduğunu açıkladı.

Açıklamaya göre dizi için şu anda birkaç farklı yaklaşımın üzerinde çalışılıyormuş ve dizinin yayınlanacağı platform veya kanal için de görüşmeler devam ediyormuş. Ayrıca Brian Goldner’ın dediğine göre kanalların dizi için fazlasıyla ilgisi varmış.

Özellikle geçtiğimiz yıllarda Dungeons and Dragons’ın beşinci sürümünün çıkması ile oyuna ilgi arttı. Popülerlik konusunda da şu sıralar oldukça iyi bir durumda olduğunu söyleyebiliriz. Baldur’s Gate III gibi yapımların yayınlanması da elbette oyuncuların bu markaya olan ilgisini arttırıyordur.

Dizi için şu anda ne yazık ki başka hiçbir detay bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim