Anlık Bildirim

Realme, 50 milyon telefon satışına "en çabuk" ulaşan şirket oldu

Çinli akıllı telefon üreticisi Realme, en kısa sürede 50 milyon akıllı telefon satan marka oldu. Peki eski rekor sahibi Samsung ve Apple gibi devler ne kadar sürede 50 milyon barajını aşmıştı?

Realme, 50 milyon telefon satışına 'en çabuk' ulaşan şirket oldu Tam Boyutta Gör

Counterpoint Research araştırma şirketinin verilerine göre popülaritesi giderek artan akıllı telefon üreticisi Realme, bu yıl harika bir üçüncü çeyrek performansına imza attı.

Yayınlanan rakamlar şirketin 2020'nin üçüncü çeyreğinde 14.8 milyon adet sevkiyat yaptığını gösteriyor. Realme, ikinci çeyreğe kıyasla %132 büyüme kaydederken en kısa sürede 50 milyon akıllı telefon satan marka oldu.

Realme, 50 milyon telefon satışına 'en çabuk' ulaşan şirket oldu Tam Boyutta Gör

Rekor kırdı

Şirket bu kilometre taşına 9 çeyrekte ulaşırken, eski rekor sahibi Samsung 10 çeyrek, Xiaomi ve Vivo 12 çeyrek, Apple 13 ve Huawei 14 çeyrekte ulaşabildi.

Realme, 50 milyon telefon satışına 'en çabuk' ulaşan şirket oldu Tam Boyutta Gör

Realme, Hindistan, Endonezya, Bangladeş, Filipinler ve diğer birkaç Güneydoğu Asya ülkesi dahil olmak üzere kilit pazarlarda ilk beş, hatta üç büyük markadan biri haline gelmiş durumda. Çinli akıllı telefon üreticisi Türkiye'de de resmi olarak faaliyet gösteriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim