Anlık Bildirim

Dünyanın ilk USB-C bağlantılı iPhone 12 Pro Max modeli satışa sunuldu

Bir Slovak şirket iPhone'un yıllardır kullandığı Lightning portunu söktü ve yerine USB-C bağlantı noktası koydu. Dünyanın ilk USB-C'li iPhone'u Ebay'da satışa sunuldu.

Dünyanın ilk USB-C bağlantılı iPhone 12 Pro Max'i satışa sunuldu Tam Boyutta Gör

Kendine has bağlantı noktasıyla bilinen Apple, daha önce bu bağlantı noktasını USB-C ile değiştirebileceğine yönelik söylemlerle karşımıza çıkmıştı. Şimdi Slovakyalı bir şirket iPhone 12 Pro Max'in Lightning girişini söktü ve yerine USB-C bağlantı noktasını koydu. USB-C'li iPhone 12 Pro Max Ebay'da satışa sunuldu.

USB-C'li iPhone 12 Pro Max ne kadara satılıyor?

Slovakyalı şirket DEEP, iPhone'un alışılagelmiş Lightning bağlantı noktasını sökerek yerine USB-C girişi ekledi. Bu anı bir video ile ölümsüzleştiren DEEP, tüm yapım aşamasını YouTube üzerinden paylaştı. USB-C'nin sığması için hoparlörü törpüleyen DEEP, bir şekilde iPhone 12 Pro Max'e USB-C girişi eklemeyi başardı.

Tüm testlerden başarıyla geçen USB-C'li iPhone 12 Pro Max, bu bağlantı noktasıyla iTunes'te sorun yaşamıyor. Sorunsuz bir şekilde Mac modellerine de bağlanabilen cihaz, Apple şarj adaptörüyle gayet iyi şekilde çalışıyor. Ebay'da açık artırma ile satılan USB-C'li iPhone 12 Pro Max, 6 Mart'a kadar satışta olacak. 128GB'lık sürümü dönüştüren DEEP, bu ürünü şuan Ebay'da 1350 Dolar fiyat etiketi ile satılıyor. Lightning girişli iPhone 12 Pro Max ise ilk satışa çıktığında 1099 Dolar fiyat etiketi ile satışa sunulmuştu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim