Anlık Bildirim

Düz ekranlı Honor 80 Pro'nun canlı görüntüleri sızdı

Honor kavisli ekrandan hoşlanmayanlar için Honor 80 Pro'nun düz ekranlı bir versiyonunu piyasaya sürecek. Çok yakında çıkış yapacak akıllı telefonun canlı görüntüleri sızdırıldı.
Düz ekranlı Honor 80 Pro'nun canlı görüntüleri sızdı Tam Boyutta Gör
Honor yakında Honor 80 Pro'nun düz ekranlı yeni bir versiyonunu piyasaya sürecek. Çinli kaynaklar akıllı telefonun ilk canlı görüntülerini internete sızdırdı. Ayrıca yeni modelin teknik özellikleri de doğrulandı.

Fotoğrafta da görebileceğiniz gibi cihazın ön yüzü düz bir ekranla kaplı. 6.67 inçlik OLED panelin Full HD+ (2400 x 1080 piksel) çözünürlük sunacağı bildiriliyor. Ayrıca bu modelde çözünürlüğü 32 megapiksel olan tek bir selfie kamerası var.

Düz ekranlı Honor 80 Pro'nun canlı görüntüleri sızdı Tam Boyutta Gör

Kavisli ekran sevmeyenleri hedefleyecek

Arka panel tasarımı ve 160 megapiksel ana kameranın çözünürlüğü aynı kalacak. Buna 8 ve 2 megapiksellik sensörler eşlik edecek. Yeni versiyonun Snapdragon 8 Plus Gen 1 yonga setini temel alacağı söyleniyor.

Düz ekranlı Honor 80 Pro'nun canlı görüntüleri sızdı Tam Boyutta Gör
Honor 80 Pro'nun kavisli ekrandan hoşlanmayanları hedefleyen yeni versiyonu 66W hızlı şarj destekli 4.800 mAh'lik pilden enerji alacak. Akıllı telefonun 162.5 x 75.3 x 7.9 mm boyutlarında ve 186 gram ağırlığında olacağını da ekleyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim