Anlık Bildirim

Düz ekranlı Xiaomi Mi 11 Lite'ın yeni görüntüsü ortaya çıktı

Xiaomi, amiral gemisi Mi 11'in özellikleri kırpılmış Lite versiyonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Akıllı telefonun tasarımını gösteren yeni bir görüntü yayınlandı.

Düz ekranlı Xiaomi Mi 11 Lite'ın yeni görüntüsü ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Amiral gemisi Xiaomi Mi 11'in Lite versiyonuyla ilgili detaylar sızdırılmaya devam ediyor. Bu kez akıllı telefonun tasarımını gözler önüne seren yüksek kaliteli bir görüntü yayınlandı. Görünüşe bakılırsa cihaz tasarım olarak çok büyük farklılıklar sunmayacak.

Xiaomi Mi 11 Lite'ın ön panelinde düz ekran yer alacak. Panelin sol üst köşesinde selfie kamerasını barındıran bir delik var. Ana kamera ünitesi birçok yönden amiral gemisi modeline benziyor. Akıllı telefon 6 GB RAM ve 64/128 GB dahili deplama alanıyla gelecek.

Düz ekranlı Xiaomi Mi 11 Lite'ın yeni görüntüsü ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

İnce ve hafif olacak

Cihazda 4.150 mAh kapasiteli bir batarya kullanılacağı bildiriliyor. Ayrıca ince ve hafif gövdesiyle ön plana çıkacak. Xiaomi Mi 11 Lite'ın lansman tarihi ve fiyatı henüz belli değil. Önümüzdeki günlerde bu konularda daha detaylı bilgilere sahip olmayı bekliyoruz.

Kaynakça https://m.weibo.cn/detail/4604803722774774 https://sparrowsnews.com/2021/02/15/xiaomi-11-lite-rendering-exposes/ https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_11_lite_new_render_suggests_a_flat_front_screen-news-47743.php Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim