Anlık Bildirim

E-Moped kiralama uygulaması GO Sharing, Türkiye'de faaliyete başladı

Dakikası 1,99 TL'ye e-moped kiralayabileceğinzi GO Sharing bugün itibariyle İstanbul'da kullanıma sunuldu. Tamamen elektrikli araçları ile hizmet veriyor.

E-Moped kiralama uygulaması GO Sharing, Türkiye'de! Tam Boyutta Gör

Martı, Hop, Bin Bin Moov, Tik Tak gibi araç paylaşım platformlarına bir yenisi eklendi. Hollanda merkezli GO Sharing, bugün Türkiye’de faaliyet göstermeye başladı. GO Sharing ile elektrikli moped kiralayabileceğiz.

30 Avrupa şehrinde faaliyet gösteren GO Sharing’in son durağı İstanbul oldu. İstanbul’un Beyoğlu, Şişli, Beşiktaş ve Sarıyer ilçelerinde yeşil renkteki GO Sharing e-mopedlerini görmeye başladık. İlerleyen günlerde daha fazla ilçede kullanıma açılacak.

Dakikası 1,99 TL

GO Sharing’İn e-mopedleri dakika başına 1,99 TL olarak ücretlendiriliyor. Açılış ve kayıt için herhangi bir ücret alınmıyor. Bu araçlarla kask kullanımı zorunluğu olduğu için 2 adet kask ve saç bonesi ücretsiz olarak e-mopedlerde bulunuyor.

E-Moped kiralama uygulaması GO Sharing, Türkiye'de! Tam Boyutta Gör

45 km/h hız yapıyor

E-mopedin scootera göre en büyük avantajı hızı olacak. Tamamen elektrikli e-mopedler saatte 45 kilometre hıza kadar ulaşabiliyor. Scooterlara göre iki kat daha hızlı. Ancak e-mopedleri kullanmak için sürücü ehliyetine sahip olmak gerekiyor. Motosiklet (A sınıfı), moped (M sınıfı) veya otomobil ehliyeti (B sınıfı) ile kullanabilirsiniz. Filoda ilk etapta 300 adet e-mopedin bulunduğu belirtiliyor.

GO Sharing uygulamasını iOS ve Android cihazlarınıza indirerek e-moped kiralamaya başlayabilirsiniz. Şu an için İstanbul’un küçük bölümünde hizmet veren GO Sharing, ilerleyen günlerde İstanbul’un diğer ilçeleri ve Türkiye’nin diğer bölgelerinde kullanıma açılacak.

GO Sharing GO Sharing GO Sharing GO Sharing Travel Ücretsiz 90,9 MB

GO Sharing GO Sharing GO Sharing GO Sharing GO Sharing Haritalar ve Navigasyon Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8456 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
go sharing, e-moped ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim