Anlık Bildirim

Edward Snowden: Çin’in yasağı Bitcoin’i daha güçlü yaptı

Eski ABD Ulusal Güvenlik Ajansı (NSA) çalışanı olan ünlü bilgisayar uzmanı ve muhbir Edward Snowden, Çin’in geçtiğimiz hafta uyguladığı yasağın Bitcoin’i daha da güçlendirdiğini belirtti.

Edward Snowden: Çin’in yasağı Bitcoin’i daha güçlü hâle getirdi Tam Boyutta Gör

Eski CIA ajanı ve ABD Ulusal Güvenlik Ajansı (NSA) çalışanı olan ünlü muhbir Edward Snowden, Bitcoin (BTC) ve Çin’in uyguladığı yasaklar hakkında konuştu.

Ünlü bilgisayar uzmanı, Twitter üzerinden paylaştığı gönderide Çin’in lider kripto para birimine yönelik olan yasağının Bitcoin’e zarar vermek yerine onu çok daha güçlü yaptığını belirtti.

Snowden, 2020’de Bitcoin almak istediğini söyleyen bir tweeti alıntılayarak şunları söyledi: “Ara sıra attığım bu gönderiyi düşünüyorum ve kaç kişinin o zaman Bitcoin aldığını merak ediyorum. Hükümetlerin koordineli baskısına rağmen Bitcoin o günden bu yana 10 kat artmış durumda. Çin, kripto paraların kullanımını bile yasakladı. Ancak bu Bitcoin’i çok daha güçlü hâle getirdi.”

Eskiden ABD Ulusal Güvenlik Ajansı’nda (NSA) çalışan Snowden, hükümetin gizli dokümanlarını kamuoyu ile paylaşması ile tanınıyor. Hakkında birçok film ve belgesel çekilen ünlü muhbir şu an Rusya’da ikamet ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim