Anlık Bildirim

MSI ve Corsair ortaklığı ile GeForce GTX 980 Ti Sea Hawk grafik kartı

Bir süre önce Bulldog oyuncu kasasını lanse eden Corsair, kasa için güçlü bir ekran kartı da piyasaya süreceğini duyurmuştu. Firma söz verdiği gibi MSI ile biraraya gelerek GeForce GTX 980 Ti Sea Hawk grafik kartını duyurdu.

Ekran kartı MSI'nın grafik alanındaki tecrübesi ile Corsair'in soğutma konusundaki tecrübesini biraraya getiriyor. MSI hali hazırda Hawk serisine düşük sıcaklıklarda en iyi performans sergileyen ekran kartlarını dahil ediyordu. GeForce GTX 980 Ti Sea Hawk serinin son üyesi oldu.

GeForce GTX 980 Ti Sea Hawk ekran kartında Corsair'in H55 kapalı döngü sıvı soğutma sistemi kullanılıyor. H55 sisteminde mikro bakır yapraklar etkili bir şekilde ısıyı yüksek hızda dönem pompaya aktarıyor. Sessiz çalışan 120mm fan ile donatılan düşük profilli alüminyum radyatör ise kolayca takılabilen bir yapıya sahip. Kartta ayrıca rulmanlı dairesel bir fan ve özel kaplama tasarımı ile tüm bileşenler için en iyi soğutma performansı amaçlanıyor.

Kartın temel hızı 1190MHz iken GPU Boost 2.0 teknolojisi ile artırılmış hızı 1291MHz seviyesine çıkabiliyor. 6GB GDDR5 bellek 7096MHz frekansında çalışırken, NVIDIA G-Sync teknolojisi de en iyi oyun deneyimini sağlamaya çalışıyor. 3 adet DisplayPort, 1 adet HDMI ve 1 adet Dual-link DVI-I çıkışları olan kart 740$ fiyat etiketi ile satışa sunuldu. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim