Anlık Bildirim

Elektrikli Cadillac Lyriq rezervasyonları 10 dakikada tükendi

Günümüzde elektrikli araçların giderek daha fazla yaygınlaştığını görüyoruz. Büyük otomobil markası Cadillac, yeni elektrikli modeli olacak Lyriq'i duyurdu ve 10 dakika içinde rezervasyonları tükendi.

Elektrikli Cadillac Lyriq büyük ilgi topladı Tam Boyutta Gör

Büyük otomobil firmalarının yavaş bir şekilde elektrikli araçlara yöneldiğini görüyoruz. Cadillac da bu isimlere katılarakLyriq modelini 2022 yazında piyasaya sürecek. Aracın ön rezervasyon etkinliğinde 10 dakika gibi kısa bir sürede tüm ön rezervasyonları tamamlanırken, VW’ın ID.4 First Edition aracı yalnızca sekiz saatte 1500 civarında ön sipariş alabilmişti. 100 dolar rezevasyon ücreti ile satılan yeni crossover, yaklaşık olarak 60.000 dolar başlangıç fiyatları ile gelecek.

Elektrikli Cadillac Lyriq büyük ilgi topladı Tam Boyutta Gör

Elektrikli araçların fiyatları düşünüldüğünde lüks sınıfa yerleşecek yeni araç, 300 km’den fazla menzil performansı sunacak. Ayrıca 190 kW hızlı şarj desteği ve 33 inç multimedya ekranı bulunacak.

Elektrikli araçlar her ne kadar içten yanmalı motora sahip araçlar kadar talep görülmese de gelişmeye devam ediyor. Büyük isimler arasından Ford, elektrikli araçlara taleplerinin üretimden daha fazla olması sebebiyle, F-150 Lightning üretimini de arttıracağını açıklamıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim