Anlık Bildirim

Elektrikli Lucid Air tek şarjla 640 km yol kat etti [Video]

Lucid Air'ın üretim versiyonunun tanıtımı koronavirüs nedeniyle ertelenmişti. Şirket elektrikli sedanın tek şarjla San Francisco'dan Los Angeles'a gittiğini gösteren bir video yayınladı.

Elektrikli Lucid Air tek şarjla 640 km yol kat etti [Video] Tam Boyutta Gör

Lucid Motors, Air isimli elektrikli sedan otomobilinin üretim versiyonunu 2020 New York Otomobil Fuarı'nda sergileyecekti. Ancak fuarın ertelenmesi bu planların askıya alınmasına neden oldu.

Şirket geçtiğimiz günlerde Lucid Air'ın San Francisco ve Los Angeles arasında gerçekleştirdiği gidiş-dönüş yolculuğunu gösteren yeni bir video yayınladı.

Elektrikli Lucid Air tek şarjla 640 km yol kat etti [Video] Tam Boyutta Gör

640 km menzil sunacak

Lucid Motors elektrikli sedan otomobilinin 640 kilometre menzile sahip olduğunu iddia ediyor. San Francisco ve Los Angeles arasındaki mesafe de hemen hemen aynı.

Videoda mühendisler Lucid Air'ı tek şarjla Silikon Vadisi'nden Santa Monica'ya kadar sürüyorlar. Daha sonra ekip otomobili şarj ederek San Francisco'ya geri dönüyor.

Lucid Air'ın üretim versiyonu herhangi bir aksilik olmazsa Ağustos ayında tanıtılacak. Yapılan yolculuğun görüntülerini aşağıdaki video aracılığı ile izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim