Anlık Bildirim

Elon Musk'ın 'Yanık Saç' parfümü saatler içerisinde 20 bin adedin üzerinde satıldı

Daha önce Tesla ve Boring Company üzerinden şort, tekila ve alev silahı gibi ürünler satan Elon Musk'ın son çılgın projesi 'Yanık Saç' isimli parfüm oldu. Musk'ın parfümü kısa sürede 20 bin adet sattı
Elon Musk'ın parfümü kısa sürede 20 bin adet sattı
Elon Musk bazen öyle bir açıklamada bulunuyor ki duyanlara şaka gibi geliyor. Musk'ın 'Yanık Saç' isimli bir parfüm satacağını duyurması da ilk etapta böyle bir etki yarattı.

Ancak ünlü isim bu konuda gayet ciddi ve hatta sipariş sayısı saatler içerisinde 20 bin adedi aşmış durumda. The Boring Company isimli şirket üzerinden satışa çıkarılan, kırmızı şişesiyle dikkat çeken parfümün fiyatı 100 dolar. Yani yeraltından ulaşım için tüneller kazmak niyetiyle kurulan bir şirket, parfüm satışından 2 milyon dolar gelir elde etmiş oldu.

Burnt Hair yani Yanık Saç isimli parfümün gerçekte nasıl kokacağı merak konusu. Ayrıca Musk, parfümü almak isteyenlerin DOGE ile ödeme yapabileceğini de duyurmuştu. Öte yandan Musk'ın bu konuyla alakalı attığı tweetler fazlasıyla eğlendiğini gösteriyor.

Resmi Twitter hesabında profilini 'Parfüm Satıcısı' olarak güncelleyen Elon Musk, gün içerisinde "Yarın 1 milyon dolarlık Yanık Saç parfümü satıldığına dair haberleri görmek için sabırsızlanıyorum" ve "Lütfen parfümümü alın, ben de böylece Twitter'ı alabileyim" şeklinde tweetler attı.

Yanık Saç parfümü Elon Musk'ın ilk sıra dışı projesi değil. Daha önce Tesla üzerinden kırmızı renkli şort ve Teslaquilla isimli tekila satılmıştı. Ayrıca The Boring Company de daha önce 500 dolara alev silahı satmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim