Anlık Bildirim

Elon Musk, Dogecoin’i ödeme yöntemi olarak kabul etme fikrini destekledi

Tesla CEO'su Elon Musk, Dogecoin hakkında bir ankete katıldı. Elon Musk, AMC sinemalarının Dogecoin'i ödeme yöntemi olarak kabul etme fikrini destekledi.

Elon Musk’tan Dogecoin mesajı Tam Boyutta Gör

Yaptığı paylaşımlarla sık sık kripto para piyasasını manipüle eden Elon Musk, dünyanın en büyük sinema zinciri şirketi AMC'nin CEO'su Adam Aron tarafından hazırlanan ankete katıldı. Adam Aron, takipçilerine AMC'nin Dogecoin’i ödeme yöntemi olarak kabul edip etmemesi hakkında bir anket yöneltti. 

Kısa bir süre içerisinde 100 bini aşkın oy kullanılan anketin katılımcılarının yüzde 70’i AMC’nin Dogecoin’i ödeme yöntemi olarak kabul etmesi gerektiği düşüncesini destekledi. 

Bununla birlikte Dogecoin’in ortak yaratıcısı Billy Markus, takipçilerini ankette oy kullanmaya davet etti. Konu Dogecoin olunca bir anda beliren Elon Musk konuyla ilgili görüşünü açıklayarak AMC’nin Dogecoin’i ödeme yöntemi olarak kabul etme fikrini desteklediğini belirtti. Elon Musk’ın bu açıklaması sonrasında kripto para topluluğu Tesla’nın gelecekte Dogecoin’i ödeme yöntemi olarak kabul edip etmeyeceğini tartışmaya başladı. 

Geride bıraktığımız aylarda Elon Musk, bir anket düzenleyerek şirketi Tesla’nın ödeme yöntemi olarak DOGE’u kabul edip etmemesi sorusunu sormuştu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim