Anlık Bildirim

Twitter şaşkın: Elon Musk, yeni CEO'yu takdim etti

Elon Musk, Twitter'ı aldıktan sonra yaptığı ilk şeylerden biri CEO'yu koltuğundan indirmek oldu. Yeni Twitter CEO'su kim olacak uzun süredir merak ediliyor. Musk, bugün ilginç bir tweet paylaştı.
twitter yeni ceosu köpek floki Tam Boyutta Gör
Elon Musk, Twitter’ı satın alır almaz Agarwal’ı kovdu. Agrawal ile birlikte Twitter'ın yasal başkanı Vijaya Gadde ve Twitter CFO’su Nel Segal de işinden oldu. Musk’ın da bir süredir CEO görevini bırakacağı konuşuluyor, yerine gelebilecek isimler hakkında tahminler yürütülüyor. Musk, beklenen duyuruyu yaptı ancak her zaman olduğu gibi kendi tarzında…

Musk: Twitter'ın yeni CEO'su Floki ile tanışın

Elon Musk, yeni Twitter CEO’sunu takdim etti ancak şirketin başına gelen yeni isim bir insan değil, köpek. Musk, kendi köpeği Floki’nin Parag Agrawal’dan daha iyi bir CEO olduğunu ima eden tweetler paylaştı. Üzerinde CEO yazan siyah bir tişörtle gördüğümüz sevimli patinin önünde birkaç dosya ve e-postalarına bakması için mini dizüstü bilgisayar bulunuyor.

Köpek temalı kripto paralar anında değer kazandı

İlginç olarak, Musk’ın bu paylaşımının ardından köpek temalı kripto para birimleri (Dogecoin, Floki, Shiba Inu) hemen değer kazandı. Floki Inu fiyatı %45’in üzerinde yükseldi, işlem hacmi yaklaşık %250 arttı. Dogecoin fiyatı da %5’in üzerinde yükseldi. Shiba Inu fiyatı %4 oranında yükseldi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim